Steven

Projectleider

Leuk team met jonge collega’s, echte vakmensen binnen hun eigen specialisatie en op zijn tijd ook ruimte voor een lolletje. Er heerst een vrije sfeer. Goed werk leveren staan natuurlijk voorop maar als je dat doet is er rondom het werk veel mogelijk, denk aan flexibele werktijden.

Ben

Employee Assembly

Het leukst vind ik het samenwerken met je collega’s, het idee dat je met het hele team een project klaar maakt en weet dat de klant hier blij mee is.

Mathijs

Software Developer

Waarom moet je hier aan de slag?
- Technische uitdaging
- Ruimte voor meer technisch inzicht
- Ik wil niet de slechtste tafelvoetballer meer zijn

Erwin

Head of Sales

Ik vind het waanzinnig om andere culturen te ervaren, nieuwe mensen te ontmoeten en niet te weten wat er morgen gaat gebeuren.

Voor Q.I. heb ik al mogen reizen naar Egypte, Saoedi Arabië, Qatar, UAE, Koeweit, Oman, Bahrein, België, Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië, Kroatië, Slovenië, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië, Polen, Duitsland, Litouwen, Letland, Estland, Finland, Zweden, Denemarken, Noorwegen, UK, Hongarije en waarschijnlijk vergeet ik er nu nog een aantal..

Rekish

Software Developer

Van het ontwikkelen van soft- en hardware, het leveren en testen van producten tot het leveren van support.

Alles wordt vanuit het hoofdkantoor gedaan.

Mathijs

Sales Executive

Wat maakt jouw werk uitdagend en wat trekt je aan?
De complexe verkoop trajecten. Een goed plan/strategie is noodzakelijk om succesvol te zijn. Goede analyses maken van de behoeften van een klant zijn belangrijk, om ze de perfecte oplossing aan te bieden voor zijn probleem. 

Ik vind het heerlijk om wat van de wereld te zien. Het vereist wel een flexibele instelling, je moet het zien zitten om voor een belangrijke deal in het vliegtuig te stappen. 

Margo

HR & Office management

We hebben een heerlijk diverse groep aan mensen en houden zeker van gezelligheid. Er wordt veel georganiseerd en de sfeer is ontzettend goed, en dat zonder verplichtingen. 

Daarnaast wordt  eigen inbreng erg gewaardeerd binnen Q.I. Je krijgt veel vrijheid om je taken zelf in te vullen en aan te pakken. 

Jens

Service Engineer

Ik vind het heerlijk om de vrijheid te hebben om mijn eigen project te leiden en organiseren en daarnaast iets van de wereld te zien. 

Mijn 'leukste' herinnering was denk ik in Zuid-Afrika, toen ben ik gebeten door een leeuw!  

Mathijs van den Worm

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures?

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en je ontvangt direct een bericht wanneer we een nieuwe vacature plaatsen!